Ontdek de Online Marketing mogelijkheden

Online marketing is essentieel voor ieder bedrijf.

Online marketing is essentieel voor ieder bedrijf. Dankzij een goede online marketing campagne vergroot je je online zichtbaarheid en kom je in contact met de juiste klanten. Toch is het een hele uitdaging om een strategie op te stellen die bij jou en je bedrijf past in combinatie met de juiste online marketing middelen. Welke tactieken werken nou echt en welke geheime trucjes zijn er om jouw online vindbaarheid nog meer te vergroten? Een goed online marketing bureau kent alle fijne kneepjes van het vak en helpt jou maar al te graag.

Zoekmachine Optimalisatie (SEO)

De online vindbaarheid van je website is essentieel! Ieder bedrijf die actief is op internet wil gevonden worden door (potentiële) klanten. SEO, Search Engine Optimization, is een onderdeel om een hogere ranking te halen in zoekmachines. Daarom helpen we je graag met het beter scoren in de zoekmachine op een organische manier. Denk hierbij aan zoekwoordonderzoeken, technische analyses, landingspagina's en andere optimalisatiepunten.

Meer informatie >

Social Media

Met de vele gebruikers op Social Media is dit een belangrijke factor in de customer journey. Het is belangrijk om met de juiste content de juiste doelgroep te bereiken. Daarnaast wil je dat jouw berichten opvallen om de aandacht te grijpen. Met onze Social Media abonnementen zorgen wij voor een maandelijkse creatieve invulling voor jouw kanalen. Maar ook met Social Media Advertising gaan we graag voor je aan de slag om impact te realiseren. Wil je meer te weten komen over Social Media in de vorm van een training of advies? Ook dat is mogelijk!

Meer informatie >

Zoekmachine Advertising (SEA)

Niet alleen je organische vindbaarheid is belangrijk, ook betaalde advertenties binnen de zoekmachines spelen een belangrijke rol! Met de juiste targeting kun je snel bovenaan de resultatenpagina staan van relevante keywords. Wij gaan we voor het beste resultaat en houden we je maandelijks op de hoogte van onze voortgang.

Meer informatie >

Conversie Optimalisatie

Meer conversies realiseren op jouw site? Wij zorgen ervoor dat je meer resultaat uit je online marketing campagnes en website haalt met de juiste data, zoals het correct inregelen van Google Analytics en Tag Manager om vervolgens jouw (potentiële) klanten op de juiste manier te overtuigen. Dit brengen we in kaart met een analyse, het inzetten van A/B testen of een gebruiksvriendelijkheidsonderzoek.

Meer informatie >

Email Marketing

Email is nog steeds een relatief goedkoop en belangrijk middel op het gebied van online marketing! Met de juiste emails zorgen we voor meer conversie en interactie bij je bestaande klanten en kun je de emailadressen vaak ook gebruiken om je andere kanalen te versterken.

Meer informatie >

Affiliate Marketing

Ben jij een publisher die graag meer (relevante) bezoekers krijgt? Wij zorgen dat je website beter gaat presteren, zodat je vergoedingen steeds meer worden van de adverteerders waar jij mee samenwerkt! Of ben je juist op zoek naar Affiliates die jouw bedrijf goed kunnen ondersteunen? Dan helpen we je graag met het opzetten en bijhouden van correcte afspraken en doormeting.

Samen een strategie opstellen

Een ervaren online marketeer is in staat om een volledig op maat gemaakte strategie te creëren voor ieder bedrijf. Dit houdt in dat het online marketing agency rekening houdt met een aantal belangrijke zaken:

 • Wie is de doelgroep?
 • Wat is het doel?
 • Wat is de identiteit van je bedrijf?
 • Welke kanalen worden er gebruikt?

Nadat al deze dingen op een rijtje staan, is het tijd voor de volgende stap: het creëren van een plan van aanpak.

Veelzijdige online marketing

Wanneer het over online marketing voor bedrijven gaat, zijn er talloze manieren waarop jij je online zichtbaarheid kunt vergroten. Zo is het mogelijk om aan de slag te gaan met social media, bijvoorbeeld door interactieve multimedia te maken die aansluit op het image van jouw bedrijf. Daarnaast is het ook verstandig om de vindbaarheid van je bedrijf te vergroten met behulp van zoekmachine optimalisatie. Wil je bestaande klanten op een positieve en inspirerende manier benaderen? Overweeg dan ook om te investeren in e-mailmarketing. Van local online marketing tot een brede online marketing campagne: het is allemaal mogelijk.

Tijd voor analyse

Bij online marketing is het niet alleen belangrijk om een goede strategie te hebben. Het is ook essentieel om deze strategie af en toe bij te stellen. Dat doet een online marketing specialist met behulp van webanalytics. Hiermee bekijkt het online media bureau direct welke content het grootste effect heeft en welke verbeterpunten er nog zijn. Het grote voordeel van deze online marketing dienst, is dat je meteen weet of je goed bezig bent.

Voordelen van online marketing uitbesteden

Een online marketing consultant weet precies wat ervoor nodig is om jouw doelgroep te bereiken. Dat maakt het een stuk makkelijker om jouw doelen te bereiken. Je hoeft je namelijk geen zorgen te maken over online marketing, maar kunt je volledig richten op de belangrijkste taken binnen jouw bedrijf. Carel Online, een gespecialiseerd online marketing adviesbureau, neemt je dus veel werk uit handen. Bovendien mag je bij ons online marketing bureau in Nederland rekenen op:

 • Gepersonaliseerd online marketing advies
 • Online content die bij jouw onderneming past
 • Een tot in de puntjes verzorgde campagne

Een samenwerking met Carel Online heeft niet alleen voordelen, maar leidt ook tot uitzonderlijke resultaten

 • PERSOONLIJK CONTACT

  Snel schakelen met de klant.
 • GERICHT OP RESULTAAT

  Wij groeien graag met je mee.
 • EERLIJKE PRIJS

  Zonder verrassingen.

Blog

VIEW ALL -

KLANTERVARINGEN

“Carel Online heeft voor Innovate de doorslag van ons succes gegeven. Zowel om ons mooie product helder te presenteren op onze site, als om onze website ook daadwerkelijk bij de bezoeker terecht te laten komen. Onze ideeën zijn zo perfect tot uiting gekomen!"

ROMEO DE KRAKER

EIGENAAR, INNOVATE PERSONAL TRAINING
“Sinds mei 2017 verzorgt Carel Online voor ons regelmatig drone opnames van onze nieuwbouwprojecten. Van bouwupdates tot commerciële video’s. Er wordt snel geschakeld én geleverd, goed naar onze wensen geluisterd en voor een nette prijs heb je schitterende opnames.”

MONIQUE DEURLOO

MARKETING, ROOMPOT PROJECTS

REMCO DEN OUDEN

EIGENAAR, PPARTNER
"Carel Online verzorgt voor ons al jaren alle zaken op Social Media gebied. Carel is een man van zijn woord, doet wat hij zegt. Luistert goed naar onze wensen en schakelt snel! Fijn om mee te werken."

SAMENWERKEN?

Wij doen er alles aan om de samenwerking tot een succes te maken!

TOP