Email Marketing

Op zoek naar een expert in email marketing?

Verstuur (gepersonaliseerde) nieuwsbrieven met de inzet van Email Marketing

Ieder bedrijf probeert zichzelf in de kijker te zetten, of dat nu via advertenties of social media is. Een mailing versturen is een van de meest efficiënte manieren om je naamsbekendheid te vergroten. Bestaande en nieuwe klanten leren over jouw bedrijf, je producten en de nieuwe diensten die je aanbiedt. Wil je meer te weten komen over deze manier van marketing? Carel Online geeft je de inzichten die je nodig hebt.

Een goede Email Marketing strategie opzetten? Carel Online helpt je verder

Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.

De voordelen van e mail marketing

Als ondernemer is het belangrijk om altijd in contact te staan met je klanten. Een efficiënte manier om dat te doen, is door e-mails te versturen. Je bereikt namelijk direct je hele klantenbestand en kunt ze bovendien persoonlijk aanspreken. Het is mogelijk om gerichte nieuwsberichten naar specifieke klanten te versturen, bijvoorbeeld op basis van hun geslacht of aankoopgeschiedenis. Daarnaast krijg je via deze vorm van marketing veel inzicht in de effectiviteit van iedere boodschap. Hoeveel mensen ontvangen je mails en openen deze daadwerkelijk? En hoeveel mensen klikken vervolgens weer op links in je mails? Dit soort informatie is goud waard.

Een goede nieuwsbrief schrijven: hoe doe je dat?

Wanneer je aan de slag wilt gaan met email marketing, is het belangrijk om kwalitatieve content te creëren. De meeste bedrijven doen dit in de vorm van een nieuwsbrief. Hier kan je alle relevante informatie in kwijt. Deel welke nieuwe producten je aanbiedt, of wijs je klanten op huidige aanbiedingen. Je kunt bovendien nuttige tips en tricks geven, zodat klanten de waarde van jouw mails gaan waarderen. Maak de teksten kort en krachtig, zodat de boodschap snel overkomt. Giet dit allemaal in een strak ontworpen jasje, met stijlvolle designs die bij je huisstijl passen.

email-marketing-carel-online

Het belang van goede email services

Je hebt een klantenbestand vol met e-mailadressen en je hebt een sterke nieuwsbrief geschreven, maar hoe moet je nu verder? Een e-mail service maakt het een stuk eenvoudiger om jouw mails in groten getale te versturen. Goede email services stellen je in staat om precies in te plannen wanneer er een mail verstuurd moet worden. Bovendien geeft speciale software je inzicht in alle data rondom e-mail marketing. Zo stuur je regelmatig relevante content naar je klanten, zonder dat je om hoeft te kijken naar de werking van het mailingsysteem.

Laat je helpen door een email marketing bureau

Een goede mailing versturen is niet zo vanzelfsprekend als het lijkt. Je moet niet alleen rekening houden met de inhoud, maar de technische kant moet ook in orde zijn. Ben je op zoek naar een partner die je kan helpen met het opstellen van een goede mailingstrategie? Neem dan eens contact op met Carel Online. Wij gaan graag met je rond de tafel zitten om alle mogelijkheden te bespreken. We ontdekken wat je wilt bereiken met deze vorm van marketing en hoe we deze doelen het beste kunnen behalen. Zo stellen we samen een plan van aanpak op, waardoor jij het meeste uit e mail marketing haalt.

Een samenwerking met Carel Online heeft niet alleen voordelen, maar leidt ook tot uitzonderlijke resultaten

  • PERSOONLIJK CONTACT

    Snel schakelen met de klant.
  • GERICHT OP RESULTAAT

    Wij groeien graag met je mee.
  • EERLIJKE PRIJS

    Zonder verrassingen.

KLANTERVARINGEN

“Carel Online heeft voor Innovate de doorslag van ons succes gegeven. Zowel om ons mooie product helder te presenteren op onze site, als om onze website ook daadwerkelijk bij de bezoeker terecht te laten komen. Onze ideeën zijn zo perfect tot uiting gekomen!"

ROMEO DE KRAKER

EIGENAAR, INNOVATE PERSONAL TRAINING
“Sinds mei 2017 verzorgt Carel Online voor ons regelmatig drone opnames van onze nieuwbouwprojecten. Van bouwupdates tot commerciële video’s. Er wordt snel geschakeld én geleverd, goed naar onze wensen geluisterd en voor een nette prijs heb je schitterende opnames.”

MONIQUE DEURLOO

MARKETING, ROOMPOT PROJECTS

REMCO DEN OUDEN

EIGENAAR, PPARTNER
"Carel Online verzorgt voor ons al jaren alle zaken op Social Media gebied. Carel is een man van zijn woord, doet wat hij zegt. Luistert goed naar onze wensen en schakelt snel! Fijn om mee te werken."

SAMENWERKEN?

Wij doen er alles aan om de samenwerking tot een succes te maken!

ENJOY 15% OFF

Sign up to receive the latest offers and news in industry.

Offer valid only for new email subscribers. Enter your email address and receive 15% off your first order and a promo code will be sent to your inbox. Exclusions apply.

TOP