Aan de slag met Social Media

Grijp online de aandacht van je klanten

Succesvol op Social Media

We weten allemaal wel dat promotie heel belangrijk is om je bedrijf onder de aandacht te brengen. Op Internet zijn daar heel wat verschillende manieren voor. Neem bijvoorbeeld social media. Tools als Facebook, Twitter en Instagram maken het je mogelijk om op een leuke, vriendelijke manier promotie te maken voor de producten die je verkoopt. Als je dit goed aanpakt kun je een hele goede band opbouwen met je klanten en zo van jouw bedrijf en producten een echt succes maken. Alleen... Hoe doe je dat? Er zijn heel wat bedrijven die ook op social media actief zijn, hoe zorg je ervoor dat jij meer aandacht krijgt dan je concurrenten? Carel Online is een social media bureau dat je hierbij gaat helpen.

Social Media Beheer

Wij zorgen voor consistente, pakkende Social content.

Social Media Strategie

Een strategie met heldere doelstellingen voor jouw Social Media.

Social Media Advertising

Met de juiste targeting zorgen we voor een optimaal resultaat voor jouw Advertising.

Een social media marketing bureau inschakelen

Natuurlijk kun je elke dag zelf een berichtje op Facebook, Twitter of Instagram zetten. Het is op zich ook niet zo heel moeilijk om iets te bedenken wat mensen leuk of interessant vinden. Maar om posts te maken waarmee jouw bedrijf continue een duidelijk profiel heeft op de sociale media sites? Daar hebben we bij Carel Online heel veel ervaring mee. Als social media marketeer weten we wat mensen leuk vinden om te lezen, waar ze blij van worden en, nog belangrijker, hoe je ervoor zorgt dat mensen jouw merk willen gaan volgen. Want daar gaat het uiteindelijk om: dat je zoveel mogelijk volgers hebt die interesse hebben in wat jij allemaal online laat zien. Als je ons inschakelt mag je er op rekenen dat je aantal volgers de lucht in gaat schieten. Dat niet alleen, we zorgen er ook voor dat die volgers een stuk actiever gaan worden.

Meer weten over ons werk als social media specialist?

Als jij interesse hebt om een keer met ons om de tafel te gaan: schroom niet en neem contact met ons op. We willen graag van je horen waar jij en je bedrijf voor staan en wat jij belangrijk vindt. Op welke manier onderscheid jij je met jouw bedrijf van andere bedrijven in jouw branche? En wat voor bijzondere dingen doe jij met je bedrijf om klanten aan je te binden? Als je hier zelf nog geen duidelijk beeld bij hebt, dan helpen wij je om dit helemaal helder te krijgen. Per slot van rekening word je pas echt succesvol op de sociale media als jij en je bedrijf een duidelijk 'smoel' hebben.

Neem vandaag nog contact op met Carel Online

Meer weten over wat wij allemaal doen als social media marketing bureau? Twijfel je nog een beetje of je een bedrijf als het onze wel echt nodig hebt? Laat ons al die twijfels bij je wegnemen. Vuur je vragen op ons af en wij vertellen je alles wat je maar wil weten over het succesvol gebruiken van de vele mogelijkheden die het Internet je te bieden heeft!

Een samenwerking met Carel Online heeft niet alleen voordelen, maar leidt ook tot uitzonderlijke resultaten

  • PERSOONLIJK CONTACT

    Snel schakelen met de klant.
  • GERICHT OP RESULTAAT

    Wij groeien graag met je mee.
  • EERLIJKE PRIJS

    Zonder verrassingen.

KLANTERVARINGEN

“Carel Online heeft voor Innovate de doorslag van ons succes gegeven. Zowel om ons mooie product helder te presenteren op onze site, als om onze website ook daadwerkelijk bij de bezoeker terecht te laten komen. Onze ideeën zijn zo perfect tot uiting gekomen!"

ROMEO DE KRAKER

EIGENAAR, INNOVATE PERSONAL TRAINING
“Sinds mei 2017 verzorgt Carel Online voor ons regelmatig drone opnames van onze nieuwbouwprojecten. Van bouwupdates tot commerciële video’s. Er wordt snel geschakeld én geleverd, goed naar onze wensen geluisterd en voor een nette prijs heb je schitterende opnames.”

MONIQUE DEURLOO

MARKETING, ROOMPOT PROJECTS

REMCO DEN OUDEN

EIGENAAR, PPARTNER
"Carel Online verzorgt voor ons al jaren alle zaken op Social Media gebied. Carel is een man van zijn woord, doet wat hij zegt. Luistert goed naar onze wensen en schakelt snel! Fijn om mee te werken."

SAMENWERKEN?

Wij doen er alles aan om de samenwerking tot een succes te maken!

TOP