Je social media uitbesteden aan de specialisten van Carel Online

Consistente, creatieve en pakkende content

Social media zijn perfecte tools om je bedrijf extra onder de aandacht te brengen en meer klanten te genereren. Het is alleen wel zo dat je er heel wat tijd aan kwijt kunt zijn als je hier succesvol in wil zijn. Niet iedereen heeft hier de mogelijkheden voor. Het is dan beter om je social media beheer uit te besteden aan een professioneel bedrijf waar experts op dit gebied werken. Bij Carel Online hebben we veel ervaring met het werken met social media. Wij weten wel hoe jij straks veel meer duimpjes omhoog krijgt bij je posts en hoe een social media campagne die je voert ook daadwerkelijk succesvol wordt.

Uit onderzoek van Newcom Research & Consultancy B.V. blijkt dat de gemiddelde Nederlandse smartphonegebruiker dagelijks zo’n 6 uur online doorbrengt. Waarvan de meeste tijd wordt gespendeerd aan WhatsApp en Facebook. Dit laat duidelijk zien dat Social Media een belangrijke schakel voor Online Marketing is.

Schiet het er momenteel bij jou in om een Social Media post te plaatsen? Doet iemand in je bedrijf het 'er een beetje bij'? Wil jij je focus op de kernactiviteiten van je bedrijf behouden? Kies dan voor één van onze Social Media abonnementen. Hiermee zorgen we voor consistente, creatieve en pakkende content voor jouw Social Media kanalen.

 • Small
 • 349*
  per maand
 • 1 kanaal
 • 8 berichten per maand
 • Maandelijkse rapportage
 • Maandelijks voortgangsgesprek
 • Optie: Advertising budget
 • * Eenmalig €450,- opstartkosten
 • Large
 • 649*
  per maand
 • 3 kanalen
 • 24 berichten per maand
 • Maandelijkse rapportage
 • Maandelijks voortgangsgesprek
 • Optie: Advertising budget
 • * Eenmalig €450,- opstartkosten

Je social media beheer uitbesteden

Misschien schrik je er een beetje van terug. Mijn social media uitbesteden aan iemand anders? Maar hoe houd ik hier dan straks de controle over? Als je ons je social media uitingen laat beheren, dan zorgen wij er natuurlijk voor dat je helemaal op de hoogte bent van wat voor berichten en campagnes er straks op je Facebook-, Twitter- of Instagram-pagina verschijnen. Samen met jou stellen we hier een goed plan voor op, waar jij je helemaal in kunt vinden. Wij verzorgen social media ondersteuning voor een groot aantal klanten, die hier allemaal heel tevreden over zijn. Je hebt hier dan zelf geen omkijken meer naar en houdt zo meer tijd over om aan je eigen specialisaties te besteden.

Social media voor bedrijven

Social media is voor bedrijven een zeer waardevolle tool om nog meer de aandacht mee te trekken. Je hebt hierbij helemaal zelf in de hand wat voor beeld je klanten van je hebben en wat voor informatie over je nieuwe producten er allemaal naar buiten komt. Niet onbelangrijk: je hebt duidelijk inzicht in hoeveel succes je campagne heeft en hoeveel mensen een bepaalde post gezien hebben. Je meet zodoende eigenlijk constant je social media engagement. Vinden mensen het eigenlijk wel interessant wat je allemaal op Internet voor ze neerzet?

Wat zijn van social media uitbesteden de kosten?

Wil je een keer met ons komen zitten om met onze specialisten door te nemen hoe jouw bedrijf ook een succes gaat worden op de social media? Geen probleem! We hebben diverse social media pakketten klaarstaan, helemaal afgestemd op jouw wensen. Als je bij ons een social media abonnement neemt zul je merken dat meer mensen gaan volgen wat je te vertellen hebt, maar dat ze daarbij ook meer actie ondernemen als ze iets tegenkomen wat ze leuk vinden. Je gaat echt een band opbouwen met je klanten, waarbij wij jouw bedrijf een persoonlijk gezicht geven. Als je denkt dat van social media uitbesteden de prijzen bij ons heel hoog zijn, dan hoef je daar niet bang voor te zijn. Carel Online levert een topservice die heel betaalbaar is. We horen dan ook graag van je als je meer wil weten over wat wij voor je kunnen betekenen.

Een samenwerking met Carel Online heeft niet alleen voordelen, maar leidt ook tot uitzonderlijke resultaten

 • PERSOONLIJK CONTACT

  Snel schakelen met de klant.
 • GERICHT OP RESULTAAT

  Wij groeien graag met je mee.
 • EERLIJKE PRIJS

  Zonder verrassingen.

KLANTERVARINGEN

“Carel Online heeft voor Innovate de doorslag van ons succes gegeven. Zowel om ons mooie product helder te presenteren op onze site, als om onze website ook daadwerkelijk bij de bezoeker terecht te laten komen. Onze ideeën zijn zo perfect tot uiting gekomen!"

ROMEO DE KRAKER

EIGENAAR, INNOVATE PERSONAL TRAINING
“Sinds mei 2017 verzorgt Carel Online voor ons regelmatig drone opnames van onze nieuwbouwprojecten. Van bouwupdates tot commerciële video’s. Er wordt snel geschakeld én geleverd, goed naar onze wensen geluisterd en voor een nette prijs heb je schitterende opnames.”

MONIQUE DEURLOO

MARKETING, ROOMPOT PROJECTS

REMCO DEN OUDEN

EIGENAAR, PPARTNER
"Carel Online verzorgt voor ons al jaren alle zaken op Social Media gebied. Carel is een man van zijn woord, doet wat hij zegt. Luistert goed naar onze wensen en schakelt snel! Fijn om mee te werken."

SAMENWERKEN?

Wij doen er alles aan om de samenwerking tot een succes te maken!

TOP