SEO zoekmachine optimalisatie met Carel Online

Vergroot de vindbaarheid van jouw bedrijf in zoekmachines

Ieder bedrijf heeft er baat bij om online goed vindbaar te zijn.

Of je nu een website voor je kledingwinkel, bouwbedrijf of een webshop hebt; iedereen heeft er baat bij om online goed vindbaar te zijn. Je (potentiële) klanten starten in 59% van de gevallen namelijk hun klantreis online. Een belangrijk onderdeel in de vindbaarheid te verhogen is het toepassen van Search Engine Optimization (SEO) ofwel Zoekmachine Optimalisatie. Als je SEO namelijk goed inzet dan resulteert dit in hogere rankings binnen de zoekresultaten, wat natuurlijk een positief gevolg heeft voor het aantal bezoekers naar jouw website. Wil jij dat jouw bedrijf beter gevonden wordt? En dat je meer bezoekers genereert? Besteed dan je SEO uit aan Carel Online!

Jouw vindbaarheid in samenwerking met Carel Online vergroten?

Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Zo. De website is live. Maar geen goede zoekmachineoptimalisatie?

Eindelijk! Je website is live en ziet er professioneel uit. Laat de bezoekers maar komen... Zou je zeggen? Dit zijn vaak voorkomende gedachtes bij veel bedrijven. Maar een website is niet het einde, een website is juist het begin. Nu is het met de juiste SEO strategie van belang om een goede fundering te gaan leggen. Dit zorgt ervoor dat je niet alleen de website ervaring verbetert voor je klanten, maar op langere termijn ook zorgt voor betere vindbaarheid en organische resultaten. Daarnaast moet je continue blijven investeren in SEO of je nog wel op de juiste keywords ofwel zoekwoorden wordt gevonden en of er geen andere fouten in zijn geslopen. Daarnaast blijft Google ook continue innoveren en optimaliseren. Zaak om te blijven optimaliseren dus!

Je website optimaliseren betekent dat je technieken gaat gebruiken om je website beter te laten scoren in bijvoorbeeld Google. Je hebt hierbij ook controle over de zoekwoorden waarbij je gevonden gaat worden. Als je ons als SEO specialist inschakelt, dan bekijken we om te beginnen samen met jou op welke zoekwoorden jij gevonden wil worden. Laten we als voorbeeld een schildersbedrijf in Amsterdam nemen. Een logisch zoekwoord is dan 'schilder', maar dan moet je straks het hele land door rijden om je werk te doen, aangezien je door mensen in heel Nederland gevonden wordt. Je kunt ook als zoekwoorden 'schilder Amsterdam' kiezen. Mensen die dan een schilder in onze hoofdstad zoeken krijgen jou als een van de eerste resultaten. Dit is allemaal mogelijk dankzij goede SEO marketing.

De diverse mogelijkheden van zoekmachine optimalisatie

Om een website te optimaliseren voor zoekmachines is het toevoegen van teksten simpelweg niet genoeg. Binnen SEO zijn er diverse mogelijkheden die allen van waarde zijn om goed op orde te hebben. Als eerste mogelijkheid kan er een technische optimalisatie van je website worden uitgevoerd. Denk hierbij aan de motor van een auto: niet direct zichtbaar, maar wel de kracht van de auto. Vanuit dat oogpunt bekijken we of jouw website wel juist in elkaar steekt en goed geoptimaliseerd is om de andere mogelijkheden van SEO optimaal in te kunnen zetten. Vervolgens is contentmarketing van belang om met de juiste teksten in te spelen op relevante zoektermen en de bijbehorende landingspagina. Deze moet op een dermate manier worden ingericht dat het voor de bezoeker makkelijk leesbaar is, maar nog belangrijker: dat de bezoeker actie onderneemt. Als laatste kennen we linkbuildling. Linkbuilding zorgt ervoor dat er binnen je website verwijzingen (ofwel links) worden gelegd naar interne of externe internetpagina's. Op deze manier creëren we niet alleen waarde voor één specifieke pagina, maar krijgt ook heel de website meer waarde. Dit leidt uiteindelijk tot een (natuurlijk) backlink profiel.

Aan de slag met Zoekmachinemarketing en -Optimalisatie

Dat zoekmachinemarketing niet alleen afhangt van het gebruik van goede teksten hebben we je al verteld. Carel Online zorgt er daarom voor, in samenwerking met developers, dat jouw website technisch volledig in orde komt. Zo zorg je niet alleen voor een optimale website ervaring, maar komen de prestaties van SEO beter tot zijn recht! Het optimaliseren van zoekmachinemarketing is een continuerend proces en houden we bij Carel Online nauwlettend in de gaten. Zo blijft jouw website altijd op orde en blijven de rankings van jouw pagina's hoog in de zoekmachines. Een uitmuntende ervaring op je website is niet alleen prettig voor je (potentiële) bezoekers, maar ook voor de Online Marketing resultaten van jouw bedrijf op termijn. Ben je benieuwd wat wij voor jouw online vindbaarheid kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact op en maak kennis met Carel Online.

Een samenwerking met Carel Online heeft niet alleen voordelen, maar leidt ook tot uitzonderlijke resultaten

  • PERSOONLIJK CONTACT

    Snel schakelen met de klant.
  • GERICHT OP RESULTAAT

    Wij groeien graag met je mee.
  • EERLIJKE PRIJS

    Zonder verrassingen.

KLANTERVARINGEN

“Carel Online heeft voor Innovate de doorslag van ons succes gegeven. Zowel om ons mooie product helder te presenteren op onze site, als om onze website ook daadwerkelijk bij de bezoeker terecht te laten komen. Onze ideeën zijn zo perfect tot uiting gekomen!"

ROMEO DE KRAKER

EIGENAAR, INNOVATE PERSONAL TRAINING
“Sinds mei 2017 verzorgt Carel Online voor ons regelmatig drone opnames van onze nieuwbouwprojecten. Van bouwupdates tot commerciële video’s. Er wordt snel geschakeld én geleverd, goed naar onze wensen geluisterd en voor een nette prijs heb je schitterende opnames.”

MONIQUE DEURLOO

MARKETING, ROOMPOT PROJECTS

REMCO DEN OUDEN

EIGENAAR, PPARTNER
"Carel Online verzorgt voor ons al jaren alle zaken op Social Media gebied. Carel is een man van zijn woord, doet wat hij zegt. Luistert goed naar onze wensen en schakelt snel! Fijn om mee te werken."

SAMENWERKEN?

Wij doen er alles aan om de samenwerking tot een succes te maken!

ENJOY 15% OFF

Sign up to receive the latest offers and news in industry.

Offer valid only for new email subscribers. Enter your email address and receive 15% off your first order and a promo code will be sent to your inbox. Exclusions apply.

TOP