Over Ons

Aangenaam kennis te maken!

Welkom!

Even voorstellen...

Carel Online is een full service marketing bureau die zowel strategisch als uitvoerend een meerwaarde voor jouw bedrijf kan bieden op het gebied van Online Marketing. Door de ervaring die we hebben opgedaan de afgelopen jaren, onze persoonlijke aanpak en onze nieuwsgierigheid naar nieuwe ontwikkelingen bieden wij een unieke mix.

Met deze unieke eigenschappen en vaardigheden kan Carel Online jouw bedrijf verder positioneren, in beeld brengen bij (potentiële) klanten en verder laten groeien!

Je bent altijd welkom op ons kantoor in Goes om even persoonlijk kennis te maken.

 

Hoe gaan we te werk?

Bij Carel Online pakken we het graag met beide handen stevig aan!

Kennismaken

We maken graag persoonlijk kennis en duiken dieper in het vraagstuk om tot de kern van het probleem te komen. Vervolgens bieden we een oplossing en een transparante offerte.

Samenwerking

Eerst vieren we een feestje, omdat we blij zijn jouw als klant te mogen verwelkomen. Daarnaast zorgen we dat alles goed opgezet wordt en dat alles inzichtelijk is met diverse simpele systemen.

En... Go!

We gaan van start! En we houden een nauwe samenwerking met onze klant door structurele meetings op te zetten. Zo creëren we duidelijkheid, progressie en een toekomstvisie.

Een samenwerking met Carel Online heeft niet alleen voordelen, maar leidt ook tot uitzonderlijke resultaten

  • PERSOONLIJK CONTACT

    Snel schakelen met de klant.
  • GERICHT OP RESULTAAT

    Wij groeien graag met je mee.
  • EERLIJKE PRIJS

    Zonder verrassingen.

KLANTERVARINGEN

“Carel Online heeft voor Innovate de doorslag van ons succes gegeven. Zowel om ons mooie product helder te presenteren op onze site, als om onze website ook daadwerkelijk bij de bezoeker terecht te laten komen. Onze ideeën zijn zo perfect tot uiting gekomen!"

ROMEO DE KRAKER

EIGENAAR, INNOVATE PERSONAL TRAINING
“Sinds mei 2017 verzorgt Carel Online voor ons regelmatig drone opnames van onze nieuwbouwprojecten. Van bouwupdates tot commerciële video’s. Er wordt snel geschakeld én geleverd, goed naar onze wensen geluisterd en voor een nette prijs heb je schitterende opnames.”

MONIQUE DEURLOO

MARKETING, ROOMPOT PROJECTS

REMCO DEN OUDEN

EIGENAAR, PPARTNER
"Carel Online verzorgt voor ons al jaren alle zaken op Social Media gebied. Carel is een man van zijn woord, doet wat hij zegt. Luistert goed naar onze wensen en schakelt snel! Fijn om mee te werken."

SAMENWERKEN?

Wij doen er alles aan om de samenwerking tot een succes te maken!

ENJOY 15% OFF

Sign up to receive the latest offers and news in industry.

Offer valid only for new email subscribers. Enter your email address and receive 15% off your first order and a promo code will be sent to your inbox. Exclusions apply.

TOP